Omim'den Duyuru

ODTÜ Mimarlık Fakültesi’nin Değerli Üyeleri;

OMİM [ODTÜ Mimarlık Fakültesi Mezunları Bilgi ve İletişim Derneği] olarak kurumsal desteklerimiz devam ediyor; bu maksatla, 2014 yılı içinde gerçekleştirdiğimiz faaliyetlere ilişkin sizleri bilgilendirmek istedik. ODTÜ Mimarlık Fakültesi Mezunları olarak; hem Mimarlık Fakültemizin özgün kültürüne sahip çıkmak, hem de mimarlık/planlama/tasarım eğitiminin ne denli güçlükler içerdiğinin farkındalığıyla, öğrencilerimizin öğrenim hayatlarını kolaylaştırmak için desteklerimizi kesintisiz bir biçimde ve özveriyle sürdürüyoruz.

Çağrı metninin tamamına erişmek için: