“Taş Mektep: Bir Köy Okulunun Yaşama Dönüş Hikayesi”

TMMOB Mimarlar Odası’na bağlı Ankara, Eskişehir, Gaziantep ve Trabzon Şubesi işbirliğiyle 2016 yılı Haziran ayında gerçekleştirilen Gürsu Taş Mektep Mimarlık Öğrencileri Yaz Kampı 1. Etabı  ve 2017 yılı Eylül ayında projeleri hayata geçirilerek açılışı yapılan Taş Mektep’in kolektif bir mimarlık pratiği ile yaşama dönüş hikayesi belgelendi. Yönetmeni Kenan Beysülen’in de katılımıyla “Taş Mektep: Bir Köy Okulunun Yaşama Dönüş Hikayesi” belgeselinin ilk gösterimi ve sergi açılışı 13 Kasım Pazartesi günü saat 16.30’da ODTÜ Mimarlık Fakültesi Kubbealtı Salonu’nda gerçekleştirilecektir.

13 Kasım 2017 | 16:30 | Kubbealtı