TEDx İstanbul Semineri | ODTÜ Burs Programı

1998 yılında başlattığı hareketle öğrencilerin hayatına anlamlı bir dokunuşta bulunan Arif Aygündüz, burs projesiyle öğrencilere sadece ekonomik olarak değil sosyal ve kültürel destekte de bulunduklarını belirtiyor. TEV’in bünyesindeki 1.150 fondan biri olarak kurulan bu fon; özveri, birebir iletişim ve dürüst yaklaşımla kısa zamanda en büyük ilk 10 fon arasına giriyor. Bir fikrin ve bireysel bir çabanın ne kadar büyük güce sahip olabileceğini bize hatırlatan Arif Aygündüz hepimize çağrıda bulunuyor: “Hemen şimdi harekete geçin ve birinin hayatına dokunun. Destek olun ki başkaları da sayenizde ivme kazansın.”
Please click here for more information